A Textilstudio története

Függöny varrás a történetünk

A vállalkozásunk

Tervezés, készítés, kivitelezés a vevőink megelégedettségé szerint

Rólam

A történetem

 

Nem tudom pontosan felidézni, mi volt az első, amit megvarrtam, de az élményre emlékszem, ami a varrás és az alkotás fele fordított. A középiskolában egyszer éreztem csak, hogy ez nem nekem való. Rögtön az első évben, az első gyakorlaton történt. Közel egy hónapon keresztül, kézzel varrtunk. Ezután mondtam anyukámnak, hogy én ezt nem akarom csinálni.

Ma már csak nevetek rajta, mert már tudom, hogy ez volt mindennek az alapja. Ez a kitartás és türelem vezetett ahhoz, hogy elérjem mindazt, ami miatt most ezeket a sorokat írom. Az első munkahelyemen női ruhákat készítettem. Meg sem bírom számolni, a formák, színek végtelen sorát, amit az évek alatt elkészítettem. Ezután váltottam ki az első vállalkozói igazolványomat és hoztam létre az első üzletemet Móron. Közben a magánélet egy rövid szünetet írt elő. Két lányommal voltam otthon. Amint lehetett, ismét visszatértem a varrógép mögé, alkalmazotti státuszba. Itt ismerkedtem meg a függönyök és lakástextíliák színes és rettentő sokszínű világával. Ekkor tudtam, hogy ezt az irányt kell folytatni mert olyan rajongást éreztem a függönyök iránt, mint az első varrásom után. Alkalmazottból, üzlettárs lettem és innen egyenes út vezetett a saját cég alapításhoz.

Különleges emberek kapcsolatai, rengeteg tanulás és hatalmas türelem vezetett oda, hogy ezt a csodát elértem. Ezért büszkén kérlek kedves olvasó, látogass meg az üzletemben, vagy írj nekem, ha bármilyen kérdésed van, vagy tanácsra van szükséged.

 

Aláírás

Tihanyiné Csizmadia EdinaFüggöny Oroszlány lakástextil Dinus

Lépj kapcsolatba velünk, látogass meg még ma

Telefonszám

00 36 30 256 0003

Oroszlány függöny fotel díszpárna

Munkáinkból